Concurs #BCNPensa 2017

 

CONVOCATÒRIA

La Marató és una prova de resistència atlètica però designa també actes que es perllonguen durant moltes hores i es duen a terme de forma compacta. Nosaltres no us demanarem que correu 42 kilòmetres, però sí que ens ajudeu a mantenir viu el festival a través de xarxes mentre participeu en el major nombre possible d’entre les moltes propostes filosòfiques que posem el vostre abast el 15 i 16 de novembre.

  BASES

  Com funciona? Les persones que més activitats visitin de la llista optaran a pujar al nostre podi. Si hi hagués empat, el podi es decidiria a sorteig. Què heu de fer? Assistir al màxim d’activitats de la llista i demostrar-ho a través de les següents opcions:

  • Pujant una foto d'una activitat i etiquetant a Instagram i/o Twitter amb els hashtag: #MaratoPensa #BCNPensa. D’aquesta manera ens ajudaràs a fer l’àlbum d’aquesta edició!
  • Aconseguint la signatura d'una de les persones voluntàries acreditades a l’activitat en el descarregable de les activitats.

  Per participar, descarrega't la llista d'activitats clicant el següent botó:

  PREMI

  Els premis seran els següents:

  1. Il·lustració Kim Aubert + Llibre gran Filogràfics de Genís Carreras + Lot de llibres Edicions UB + Tote Bag Barcelona Pensa
  2. Il·lustració Kim Aubert + Llibre de postals Filogràfics de Genís Carreras + Lot de llibres Edicions UB + Tote Bag Barcelona Pensa
  3. Lot de llibres Edicions UB + Tote Bag Barcelona Pensa

  Els premis es resoldran i lliuraran a la nostra festa final, dijous 16 de novembre a les 21h a la LaRubia Horiginal, juntament amb l'espectacle videomusical “Hypnagogia” de Carolina Cabrerizo i pica-pica.

  Us animeu? Busquem plusmarquistes filosòfics!
  PREPARATS, LLESTOS, JA!!!