Dreceres ràpides: navegació, cerca

Concurs

Revisió de 19:26, 17 nov 2016; Pusher (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
14-19 Novembre 2016  #BCNPensa


CONCURS BARCELONA PENSA

Convocatòria:

El Barcelona Pensa és una iniciativa cultural que pretén durant una setmana inundar la ciutat de Barcelona de filosofia i obrir les portes de la facultat a la ciutat que amb tant d’entusiasme l’acull. La nostra és una relació de passió per la Barcelona vibrant, polièdrica, misteriosa i fascinant que atrapa a locals, nouvinguts i forasters. Per això ens agradaria que aquesta relació recíproca entre el pensament i Barcelona quedés reflectida en un esdeveniment participatiu i a l’abast de tots.

El concurs té per objecte reunir les nostres dues passions en un sol gest: el pensament i Barcelona. Barcelona viu, Barcelona pensa i Barcelona ens fa pensar... I tu? Com vius i penses Barcelona?

El concurs tindrà dues modalitats:

a) Fotografia Barcelona a INSTAGRAM: fotografia’t amb un llibre de filosofia que t’inspiri a l’indret de Barcelona on més t’agradi pensar i etiqueta #BCNPensa. Indica al peu de foto aquest lloc especial per a tu i el títol del llibre. Guanyarà la foto que rebi més “likes”.

b) Pensar Barcelona a TWITTER: expressa la relació entre pensament i Barcelona amb el hashtag #BCNPensa. Guanyarà aquell tuit que hagi estat retuitejat més vegades.

Esperem el teu enginy. Deixa’ns bocabadats!

El concurs romandrà obert del 2 de novembre al 16 de novembre fins a mitjanit. Les propostes més originals seran presentades a la Festa de cloenda del Barcelona Pensa el dia 18 de novembre a les 20h al Pati Manning. Hi esteu convidats!

L’equip del Barcelona Pensa presentarà els finalistes i atorgarà un premi en cadascuna de les modalitats. Les dues persones premiades rebran un lot de Filosofers i un lot de llibres cortesia d’Edicions UB i de l’editorial Herder.

Concurs pensa.jpg

Guanyadors